Alt Om Hjem Forbedring

Mange mennesker ønsker å gjøre oppussingsprosjekter, men de synes det er for vanskelig å gjøre, og gir opp. Hjemmeoppussing er ikke vanskelig når du vet de riktige tingene. Les videre for å finne noen forslag som vil hjelpe deg med oppussingsprosjekter .

Ikke planlegg et hjemoppussing bare fordi du kan eller bare fordi du har pengene. Mange ganger ender prosjekter som er designet for å være prosjekter, en annen viktig komponent i et hjemoppussing, for eksempel forandringer som ikke gir verdi eller til og med at hjemmet bryter lokale bygningskoder.

Vil du spare et lag eller to maling? Når du maler tre eller gips som må grunnes, farg primeren først for å matche din endelige malingsfarge. Ved å fargelegge grunningen reduserer du mengden strøk du trenger for å male overflaten med et strøk eller to.

Hvis du har en tåre i skjermdøren eller vindusskjermen, er det et raskt tips du kan bruke som vil spare deg for penger. For litt tårer, bruk litt tydelig neglelakk. For en litt større tåre, bruk litt klamring på hver side av skjermen. Denne raske oppdateringen vil gjøre til du bestemmer deg for å erstatte skjermen.

Når du forbedrer huset ditt, er det noen prosjekter du kan gjøre selv og andre du ikke kan. Hvis du føler at du kan fullføre en enkel oppgave som å male på kjøkkenet, så gjør det for all del for å spare deg for ekstra penger. Bare vær sikker på at du vet hva du går inn i før du starter et prosjekt. Du vil ikke prøve å ombygge badet ditt og finne ut halvveis at du ikke er sikker på om du kan fullføre oppgaven uten å treffe en rørledning.

Hvis du elsker ideen om et hjemmekontor, men bare ikke kan spare et helt rom, vær kreativ! Et stort walk-in closet eller pantry er den perfekte kandidaten for et minikontor. De fleste pantries har innebygde hyller, som er perfekte for en bærbar datamaskin, bøker, en skriver og kontorrekvisita.

Hvis du har tregulv, kan du legge merke til at de blir riper på overtid. Å fikse disse riper er ikke så vanskelig å gjøre. Du må pusse gulvet og flekker eller forsegle det. Å få ut disse ripene vil gjøre at gulvene dine ser ut som nye igjen, og vil gi hjemmet ditt det nye gulvet.

Husets verdi kan økes med så mye som 10 prosent hvis du har en vellaget, ren inngangsdør. Du kan oppdatere inngangsdøren din og gi den et helt nytt utseende ved å kjøpe en ny lås eller dørhåndtak.

For en personlig og enestående veggbelegg, bør du vurdere å designe og bestille ditt eget tilpassede tapet online eller gjennom et lokalt designstudio. Nye nettsteder tilbyr en rekke alternativer for tapetdesign, inkludert forstørrede fotografier, veggmalerier eller til og med barnas kunstverk levert på døren i løpet av noen uker.

Avslutningsvis, selv om mange mennesker ønsker å gjøre hjemmeforbedringer, går de ikke gjennom det fordi det virker for vanskelig. Hvis du har den beste informasjonen, er forbedring av hjemmet lettere enn du tror. Hvis du husker disse tipsene, kan du gjøre det på den enkle måten.